بسمه تعالی


 

             

طرح تحقیق پایان نامه / رساله

     کارشناسی ارشد■

       دکتری





 

این قسمت توسط اداره ی تحصیلات تکمیلی پر می شود:

شماره :

نام و نام خانوادگی دانشجو: 

تاریخ تصویب در کمیته ی تخصصی گروه :‌

تاریخ تصویب در شورای تحصیلات تکمیلی :

پیوست :












 

1. مشخصات مربوط به دانشجو:

نام و نام خانوادگی: 

ملیت: 

شماره دانشجویی: 

گرایش: 

رشته تحصیلی : 

نیمسال و سال ورود : 

دانشکده : 

تلفن همراه : 

تاریخ اخذ پایان نامه :

تلفن ثابت : 

پست الکترونیک: 

نشانی پستی: 

 

2. مشخصات استاد راهنما:

نام خانوادگی: 

نام: 

آخرین مدرک تحصیلی: 

تخصص اصلی: 

رتبه دانشگاهی: استادیار

سال و محل اخذ مدرک:

تعداد پایان‌نامه‌های در دست اقدام در :

تعداد رساله‌های در دست اقدام:

سالهای تدریس در دوره دکتری:

سالهای تدریس در دوره کارشناسی ارشد: 

3. مشخصات استاد مشاور:

نام خانوادگی:

نام:

آخرین مدرک تحصیلی:

تخصص اصلی: 

رتبه دانشگاهی:

سال و محل اخذ مدرک:

تعداد پایان‌نامه‌های در دست اقدام در هدی:

تعداد رساله‌های در دست اقدام:

سالهای تدریس در دوره دکتری:

سالهای تدریس در دوره کارشناسی ارشد:


 

اطلاعات مربوط به پایان نامه:

  • عنوان پایان نامه:

1. فارسی:

 

2. انگلیسی:

 

دروس یا دوره هایی که در خصوص این موضوع توسط دانشجو گذرانده شده یا تحقیقاتی که انجام شده:

واژگان کلیدی

فارسی

 

انگلیسی

 

 

  • نوع پژوهش:

  بنیادی      نظری      کاربردی

 

  1. بیان مسئله :

تح

  1. پرسش های پژوهش :

1ـ1. سوال اصلی :

 

1ـ2. سوالات فرعی :

 

3.  پیشینه پژوهش:

  • پیشینه مسأله : 

 

  • پیشینه تحقیق : 

در خصوص تخفیف و تشدید در جرایم تحقیقات بسیاری در حد کتاب، رساله و مقاله صورت گرفته است که صرفا در حد مقررات کلی راجع به حقوق جزای عمومی می باشد در خصوص مقررات مربوط به مواد مخدر تحقیقاتی در خصوص مسائل جرم شناسی جنایی و پیرامون آن، ت جنایی، انواع مجازات ها، بررسی آیین دادرسی، تحقیقات در حد رساله کارشناسی ارشد تدوین و تنظیم شده است اما در خصوص این موضوع ( تخفیف و تشدید مجازات مرتکبین مواد مخدر و روان گردان در رویه قضایی ایران ) تا کنون در حد رساله کارشناسی ارشد تحقیق به عمل نیامده است منتها به صورت پراکنده می توان در مقالات و کتب اندک مربوط به مواد مخدر که صرفا اشاره ای به بحث نموده بدون تحلیل و بررسی بیشتر، که از کتب مربوط به موضوع، منصور رحمدل در کتاب حقوق کیفری مواد مخدر( انتشارات میثاق عدالت در سال 1383) در بخش اول حقوق کیفری عمومی و در فصل اول آن به عنصرقانونی جرایم مواد مخدر را به همراه نحوه اعمال، آثار و عوامل زائل کننده عنصر قانونی ودر مباحث دیگر به عنصر مادی و عنصر روانی به همراه تحلیل رای دادگاه و نظریه می برداخته است.در فصل دوم به واکنش جامعه در قبال جرایم مواد مخدر و عوامل موثر در مجازات برداخته و به بررسی انواع، اقسام، تناسب مجازات و اقدامات تامینی با توجه به نظریات و موارد قانونی همراه با بررسی رای دادگاه و نظرات می پرداخته است.

و در مبحث بررسی و تعریف عوامل موثر در مجازات همراه با استناد به آراء دادگاه، نظریات می و آراء دیوان کشور برداخته، در انتهای کتاب به بررسی آیین دادرسی کیفری افتراقی جرایم مواد مخدر با بررسی صلاحیت های مراجع قضایی در دوران قبل و بعد از انقلاب و فلسفه صلاحیت به دادگاه اختصاصی برداخته، اما پایان نامه بیش رو به تحلیل رویه های قضایی از نظر تخفیف و تشدید مجازات می پردازد. که در این کتاب صرفا به موارد تشدید و تخفیف همراه با توضیح اشاره کرده است.

 محمد رضا ساکی در کتاب جرائم مواد مخدر از دیدگاه حقوق داخلی و حقوق بین الملل (انتشارات خط سوم سال 1380 ) در کتاب اول، بخش اول جرایم مواد مخدر را از نظر عنصر قانونی، مادی،معنوی به طور کامل بررسی کرده و در بخش دوم جرایم وابسته به مواد مخدر را از منظر قانونگذار مورد بحث قرار داده است اما در پایان نامه بیش رو به عناصر مورد بررسی قرار نمیگیرد و درمورد جرایم مواد مخدر توضیح داده نمی شود بلکه ملاک اعمال مجازات است که در قالب رویه قضایی بیان می شود و در کتاب دوم مواد مخدر از دیدگاه حقوق بین الملل بحث شده است که به بیان عهد نامه ها،قلمرو مواد مخدر ، تاریخچه مواد مخدر در مجامع بین المللی و ایران و سازمان همکاری اقتصادی اکو و مبارزه با مواد مخدر را به طور کامل مورد بررسی قرار داده است که پایان نامه بیش رو از منظر بین المللی در مورد جرایم مواد مخدر بحث نمی کند. 

احمد مظفری در کتاب نظریات قضایی در جرایم مواد مخدر( انتشارات ققنوس 1378) به بیان رای و نظریات قضایی مرتبط با آن رای پرداخته است.که به طور جزئی بحثی از تخفیف و تشدید نشده است.

عباس زراعت حقوق کیفری مواد مخدر( انتشارات ققنوس1392) به بررسی جرایم و مجازات های مواد مخدر، تخفیف، تشدید، عذر های قانونی علل مخففه تخفیف و بررسی عناصر قانونی وآیین دادرسی جرایم مواد مخدر برداخته است و برای برخی از جرایم به آرا و نظریات اداره حقوقی اشاره کرده است. اما در این پژوهش تلاش بر بررسی رویکرد حقوق کیفری ایران در موارد تشدید و اعمال تخفیف است.

معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضاییه در کتاب جنبه های عملی حقوق کیفری مواد مخدر( انتشارات کیهان 1389 ) این کتاب در فصل اول از بخش اول به تحولات قانونی مواد مخد در قبل از انقلاب و بس از انقلاب و در فصل دوم به ت های کیفری حاکم بر جرایم مواد مخدر و ت جنایی متغییر قانونگذار در قبال مواد مخدر برداخته است. در بخش دوم به تعریف و ماهیت مجازات های مواد مخدر و عوامل موثر بر میزان مجازات جرایم مواد مخدر همراه با نظریه های می و طرح برونده مرتبط با موضوع برداخته است. در بخش سوم به جرایم مرتبط با مواد مخدر برداخته است. در بخش چهارم آیین دادرسی حاکم بر جرایم مواد مخدر بررسی شده در این کتاب نظریه ها و آرامی را صرفا برای مثال مطرح کرده است اما پایان نامه پیش رو موارد اعمال تشدید و تخفیف را با توجه به حقوق کیفری ایران بررسی می‌کند.

در خصوص رساله های کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی در خصوص تخفیف و تشدید در جرائم مواد مخدر در حقوق کیفری ایران ، قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 76 می توان به رساله های زیر اشاره کرد.

محمد حسن عابدینی در کیفیات مخففه مجازات در نظام کیفری (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت، کارشناسی ارشد، شهریور94) به بررسی تاریخچه، مبانی،شرایط اعمال کیفیات مخففه و بررسی جایگزین حبس و نوآوری های قانون 1392 را به صورت تطبیقی با قوانین سابق بررسی کرده است. اما کیفیات مخففه به طور خاص در جرائم موادمخدر بررسی نشده‌است.

مصطفی اربابی نوش آبادی در پژوهش  تغییرات تعدد و تکرار در قانون جدید مجازات اسلامی (دانشگاه کاشان، دانشکده علوم انسانی، کارشناسی ارشد، آذر ماه 1393) به بررسی مفاهیم، سابقه تعدد و تکرار جرم در قوانین سابق و فقه پرداخته، سپس تغییرات اعمال شده راجع به تعدد و تکرار را در قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 را بررسی کرده‌است.

الهام جمشیدی به بررسی تعدد در حقوق کیفری ایران (دانشگاه کاشان، دانشکده حقوق و علوم ی، کارشناسی ارشد، بهمن 1394) با ذکر مصادیق، شرایط، سیستم های حقوقی حاکم بر تعدد جرم و سپس تعدد را در اکثر جرائم بررسی کرده استو تغییرات مواد قانونی در خصوص قواعد کیفری تعدد جرم را با هدف کشف نقاط قوت و ضعف قانون مصوب 1392 نسبت به قوانین سابق بررسی کرده است و به طور خاص تعدد در جرائم مواد مخدر را مورد بررسی قرار نداده‌است.

حمیدرضا غیاثی به بررسی تاثیر عفو و تخفیف مجازات برتکرار جرم (دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق، دانشکده علوم انسانی، کارشناسی ارشد، زمستان 1391) در قوانین موضوعه پرداخته است و با طرح سوالات و فرضیه های مرتبط سعی شده تا رابطه متغییر عفو و تخفیف مجازات بر تکرار جرم را بررسی کند و در رابطه با جرائم موادمخدر و روان گردان به طور خاص بحث نکرده است.

علی ماروسی در پژوهش تعدد جرم در حقوق ایران با تاکید بر حقوق جزای نظامی(دانشکده علوم قضائی و خدمات اداری، کارشناسی ارشد، خرداد 1388) ابتدا به بررسی پیشینه تعدد در قوانین موضوعه و تعدد جرم با موضوعات مشابه و مرجع رسیدگی و اعمال مجازات تعدد جرم در جرائم نظامی را همراه با نظریات حقوقی و رویه قضایی با توجه به قانون مجازات اسلامی مصوب1370 تحلیل کرده است که پژوهش پیش رو جرائم مرتبط با مواد مخدر مطابق با آخرین اصلاحات قانون مبارزه با مواد مخدر برررسی می‌شود.

مجید جلالی تعدد و تکرار جرم و شروع به جرم در جرائم مواد مخدر (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات واحد شاهرود،کارشناسی ارشد، دانشکده علوم انسانی، تابستان 1394) را با توجه به امفاهیم، تاریخچه شروع به جرم، تعدد و تکرار جرم و سپس عناصر و قواعد تعدد و تکرار را در جرائم مرتبط با مواد مخدر نظیر حمل، نگهداری، اختفاء، استعمال را بررسی کرده و دادگاه صالح برای رسیدگی به جرائم مواد مخدر را معرفی کرده استباید توجه داشت صلاحیه مبارزه با مواد مخدر در سال 89 مدنظر پایان نامه بوده است اما در پژوهش پیش رو اصلاحات جدید مدنظر است.  

سید یزدالله طاهری نسب  در تعدد جرم در قانون مجازات اسلامی (دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده حقوق، کارشناسی ارشد، آذر 1379) به بررسی مفاهیم، تاریخچه، سوابق و رویکرد های راجع به تعدد جرم و اصل فردی کردن مجازات ها با توجه به قانون مجازات اسلامی 1370 پرداخته‌است.

مصیب قدمی عزیزآبادی به بررسی تکرار جرائم تعزیری در حقوق کیفری ایران (دانشگاه مازندران، دانشکده حقوقو علوم ی، کارشناسی ارشد، تیر 1395) با ذکر مفاهیم، مبانی تکرار جرم به بررسی تکرار جرم در قوانین عام و سپس در قوانین خاص به ویژه در قانون اصلاح مبارزه با مواد مخدر مصوب 1367و الحاق موادی به آن در 1376 پرداخته است و واکنش کیفری نسبت به تکرار جرم همراه با نظریات حقوقی بررسی کرده است که در این پژوهش قانون جدید مدنظر است.

فاطمه عباسپور عنوان تعدد و تکرار در جرایم مواد مخدر (دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری،کارشناسی ارشد 1388) در فصل نخست بعد از ذکر انواع مواد مخدر به سابقه قانونگذاری این جرایم در ایران اشاره شده است. فصل دوم، بعد از بیان تعدد در قانون مجازات اسلامی، به بررسی تعدد در جرایم مواد مخدر پرداخته شده است. و در فصل سوم نیز بعد از ذکر شرایط و احکام تکرار در قانون مجازات اسلامی، تکرار در جرایم مواد مخدر مورد بحث قرار گرفته است که در این بژوهش رویکرد رویه قضایی و تخفیف جرایم مواد مخدر مطرح نشده است.

سیدمحمد صادقی بررسی مواد روان‌گردان در قانون اصلاحی 1389 قانون مبارزه با مواد مخدر (دانشگاه قم کارشناسی ارشد 1391) به بررسی مسئله مقابله و به نوعی درمان در زمینه روانگردان ها ، تگذاری در جهت پیشگیری، کاهش آسیب، درمان، جلوگیری از عود افراد درحالِ ترک وجرم زدایی باشد ، و معتقد هستند درحقوق جزای موادمخدر باید از ت جنایی افتراقی تبعیت کرد.

سیدحسین اسحاقیان در بایان نامه با بررسی تعدد جرایم تعزیری با تأکید بر جرایم مواد مخدر (دانشگاه تبریز، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، بهمن1390) اصول و مبانی علمی تعدد جرم، معیارهای مورد نظر قانونگذار ایران در تعدد جرایم مواد مخدر و اصول رویه قضایی دادگاه ها در بحث جرایم مواد مخدر مورد بررسی قرار داده‌است.

الهه ذیحق کارگرمقدم در پایان نامه تحولات تقنینی در زمینه جرایم مواد مخدر و روانگردان (بهار 1395) در این پژوهش به بررسی تحولات تقنینی جرایم مربوط به مواد مخدر و روانگردان و به بررسی تطابق اسناد بین المللی با سازوکارهای قانون مبارزه با مواد مخدر پرداخته است.

سید محمد صادقی در بایان نامه بررسی مواد روانگردان در قانون اصلاحی 1389 قانون مبارزه با مواد مخدر(تابستان 1391) در این پژوهش قانون اصلاحی 1389 و ت های جنایی که در رابطه با مواد مخدر در قانون اصلاحی آمده، بررسی شده‌است. 

حسین کامیاب در پایان نامه جنبه های مختلف ت جنایی ایران در قبال مواد مخدر (دانشگاه امام صادق علیه السلام، کارشناسی ارشد1380) به بررسی ت‌های جنایی ایران قبل و بعد از انقلاب پرداخته است. وبه نقد ت جنایی ایران در قبال مواد مخدر پرداخته است.که در این پژوهش تخفیف و تشدید مجازات مرتکبین جرائم مواد‌مخدر از ابتدا تا به امروز رسیدگی می‌شود.

امین ملکی در پایان نامه اعدام زدایی تدریجی در حقوق کیفری ایران با تأکید بر قانون مبارزه با مواد مخدر (دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، دانشکده علوم اجتماعی کارشناسی ارشد1398) به بررسی مبانی و منابع اعدام زدایی و جلوه‌های آن در حقوق ایران به ‌ویژه در حوزه جرائم مواد مخدر پرداخته شده است و صرفا مجازات اشد، جرائم مواد مخدر بررسی می‌گردد اما در پژوهش پیش رو عوامل موثر برمیزان مجازات در جرائم مواد مخدر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مقاله هایی که در این موضوع می توان بدان اشاره کرد شامل :

احمد مویدی در مقاله تحلیل و بررسی ت جنایی مبارزه با مواد مخدر در ایران بیشتر به بررسی  قانون مبارزه با مواد مخدر و اشاره به ماده(15) به تحلیل ت جنایی اصولی درمانی، پیشگیری از جرایم مواد مخدر پرداخته است.

حمید بهره مند، رسول احمدزاده، سینا رستمی در مقاله واکاوی نهادهای ارفاقی در جرایم مواد مخدر درصدد است ضمن اثبات ضرورت وجود نهادهای ارفاقی، نسبت نهادهای ارفاقی قانون مجازات اسلامی را با مجازات های قانون مبارزه با مواد مخدر تبیین کند. از این رو با مروری بر ماهیت مجازات های مقرر در قانون مبارزه با مواد مخدر و رد ادله تخصیص ناپذیری این قانون، با تمسک به بند پنجم اصل ١٥٦ قانون اساسی واهداف مجازات های تعزیری امکان اعمال نهادهای ارفاقی پیش بینی نشده در قانون مبارزه با مواد مخدر همچون معافیت، تعلیق، تعویق، عفو، نیمه آزادی، آزادی مشروط، مرور زمان، توبه و جایگزین های حبس مورد بررسی و تطبیق قرار داده است.

حسین عبادی در مقاله امکان تعویق صدور حکم محکومیت درخصوص متهمان جرائم مواد مخدر و روان‌گردان 

منصور رحمدل در مقاله تحولات ت جنایی تقنینی و قضایی ایران در زمینه مجازات اعدام در جرایم مواد مخدر ( بهار1385) با دیدی تحلیلی و تطبیقی تحولات مربوط به قانونگذاری و رویه قضایی با تاکید بر مجازات اعدام را مورد بررسی قرار داده است.

علی ماروسی در مقاله تعدد و تکرار جرایم مرتبط با مواد مخدر( بهمن و اسفند 1389) به بررسی تعدد و تکرار جرایم مرتبط با مواد مخدر همراه با مثال ها از پرونده های متفاوت، نظریه های اداره حقوقی، رای وحدت رویه پرداخته است. 

افسانه میریان، معصومه رشاد، محمدرضا ایمانی، به بررسی تخفیف و تشدید مجازات ن در حقوق کیفری ایران(قبل و بعد از انقلاب اسلامی)، (بهار، 1398) با استفاده از روش کیفی و تحلیل محتوا به قیاس قوانین کیفری و مجازات ن در قبل و بعـد از انقلاب پرداخته است، اما در پژوهش پیش رو مجازات مرتکبین مواد مخدر مطرح می‌شود. 

سعید اکبری، میثم کهن‌ترابی، به بررسی عناصر واجد تشدید و تخفیف در مجازات‌های اسلامی ( بهار و تابستان 1397)، با هدف بازشناسی عواملی که باید هنگام صدور حکم براساس منابع معتبر فقهی لحاظ شود مورد بررسی و تحلیل پرداخته است. اما در پژوهش پیش رو حقوق کیفری مواد مخدر بررسی می شود و بررسی فقهی صورت نمی‌گیرد.

در سطح کارشناسی می توان کامل ترین نمونه تخقیق را تشدید در جرائم مواد مخدر از پروژه های کارشناسی دانشکده علوم قضایی نام برد.

بررسی ابهامات و اشکالات مربوط به نحوه اتخاذ تصمیم محاکم در خصوص موضوع فوق که با توجه به مقررات خاص خود و مهم بودن موضوع و تازگی عناوین ار لحاظ اینکه احکام متفاوت به لحاظ اتخاظ نظریات مختلف در وضع مجازات ها صادر می گردد از ابعاد کاربردی این پایان نامه است.

4. فرضیه پژوهش:

5. اهداف علمی :

6. کاربردهای مورد انتظار از پژوهش:

7. روش پژوهش:

الف) روش گردآوری اطلاعات و داده ها

میدانی      کتابخانه ای■

 

ب) ابزار گردآوری اطلاعات:

فیش برداری■ پرسشنامه  مصاحبه مشاهده آزمون غیر روش های فوق

 

ج) روش پردازش اطلاعات:

 تحقیق توصیفی: ■   

تحقیق تحلیلی:■ 

 تحقیق علّی یا آزمایشی: 

 تحقیق همبستگی:

تاریخی:

 

8 . ساختار:

فصل اول: کلیات و مفاهیم 

1-1. کلیات

1-1-1. بیان مسئله

1-1-2. پرسش های پژوهش

1-1-2-1. سوال اصلی

1-1-2-2. سوالات فرعی

1-1-3. پیشینه پژوهش

1-1-3-1. پیشینه مسئله

1-1-3-2. پیشینه تحقیق

1-1-4. فرضیه پژوهش

1-1-5. اهداف علمی

1-1-6. کاربردها

1-1-7. روش

1-2. مفاهیم

1-2-1. تخفیف

1-2-2. تشدید

1-2-3. مواد مخدر

1-2-4.روانگردان

فصل دوم: ت تقنینی ایران 

2-1. ت تقنینی درتشدید

2-1-1. سوابق تشدید مجازات

2-1-2. تعدد واقعی

2-1-3. تعدد اعتباری

2-1-4. مصادیق تعدد در قانون مبارزه با مواد مخدر

2-1-4-1. کشت 

2-1-4-2. حمل 

2-1-4-3. نگهداری

2-1-4-4. توزیع

2-1-4-5. تهیه

2-1-4-4. مجازات تعدد در قانون مبارزه با مواد مخدر

2-1-5. مصادیق تکرار در قانون مبارزه با مواد مخدر

2-1-6. مجازات تکرار در قانون مبارزه با مواد مخدر

2-2. ت تقنینی در تخفیف

 2-2-1. سوابق تخفیف مجازات 

2-2-2. کیفیات مخففه 

2-2-2-1.کیفیات مخففه قانونی

2-2-2-2. کیفیات مخففه قضایی

2-2-3. مصادیق تخفیف در قانون مبارزه با مواد مخدر

2-2-4. اعمال تخفیف در قانون مبارزه با مواد مخدر

2-2-4-1. تخفیف مجازات در موارد خاص

2-2-4-2. تخفیف در تعدد

2-2-4-3. تخفیف در تکرار

فصل سوم: ت قضایی ایران

3-1. تشدید مجازات جرائم مواد مخدر و روان گردان در رویه قضایی قبل از انقلاب

3-1-1. منع مصرف تریاک

3-1-2. منع کشت خشخاش

3-1-3. منع مصرف مواد افیونی

3-1-4. وارد کننده مواد مخدر

3-1-5. سازنده مواد مخدر

3-1-6. ترک اعتیاد اجباری

3-1-7. قاچاق مواد مخدر

3-2. تشدید مجازات جرائم مواد مخدر و روان گردان در رویه قضایی بعد از انقلاب

3-2-1. مصادیق اعمال تشدید در رویه قضایی

3-2-1-1.مرور زمان

3-2-1-2. تجدید نظر

3-2-1-3. تعلیق اجرای مجازات

3-2-2. مصادیق تکرار در رویه قضایی

3-2-2-1. تکرار جرم کشت خشخاش

3-2-2-2. تکرار جرم قاچاق مواد مخدر

3-2-2-3. تکرار جرم توزیع مواد مخدر

3-2-3. مصادیق تعدد جرم در رویه قضایی

3-2-3-1. تعدد معنوی در جرائم مواد مخدر

3-2-3-2. تعدد مادی در جرم قاچاق مواد مخدر و روان گردان

3-2-3-3. تعدد مادی در جرم توزیع مواد مخدر و روان گردان

3-2-3-4. تعدد مادی در جرم تهیه مواد مخدر و روان گردان

3-3. تخفیف مجازات جرائم مواد مخدر و روان گردان در رویه قضایی

3-3-1. تخفیف مجازات جرائم مواد مخدر و روان گردان در رویه قضایی قبل از انقلاب

3-3-2. صادرات تریاک

3-3-3. مصرف حشیش

3-3-4. اجازه کشت محدود تریاک و خشخاش

3-3-5. صدور کارت خرید سهمیه تریاک

3-3-6. موقوفی تعقیب

3-3. تخفیف مجازات جرائم مواد مخدر و روان گردان در رویه قضایی بعد از انقلاب

3-3-1. کاهش اعدام

منابع و مآخذ

 

9. زمان بندی تقریبی مراحل انجام کار

 

        مراحل

از تاریخ 

تا تاریخ

مطالعات کتابخانه ای 

   

جمع آوری اطلاعات 

   

تجزیه و تحلیل اطلاعات 

   

تدوین فصل اول 

   

تدوین فصل دوم

   

تدوین دیگر فصول

   

تاریخ دفاع نهایی 

   

طول مدت اجرای تحقیق 

   






 

10. منابع پژوهش: 

 

عنوان منبع

مؤلف

انتشارات

حقوق جزای عمومی

دکتر محمد علی اردبیلی

بنیاد حقوقی میزان

حقوق کیفری مواد مخدر 

دکتر منصور رحمدل

میثاق عدالت

نظریات قضایی در جرایم مواد مخدر 

آقای احمد مظفری

ققنوس

جرایم مواد مخدر از دیدگاه حقوق داخلی و حقوق بین المللی  

محمد رضا ساکی

خط سوم

سیر تحول قانوگذاری در زمینه مواد مخدر، روان گردان‌هاواعتیاد

محمد عظیمیان بجستانی،محمود مینوش،محمود ایمانیان، محمد جعفری، محمد سپهری

مرکز پژوهش و مطالعات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر

حقوق کیفری مواد مخدر 

دکتر عباس زراعت

ققنوس

کتاب جنبه های عملی حقوق کیفری مواد مخدر   

معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضاییه

کیهان

11. تأییدات
















 

صورتجلسه گروه









 

صورتجلسه گروه:

موضوع پایان نامه در تاریخ در جلسه گروه بررسی شده و با تعداد رای مثبت/منفی از میان . رای مورد تصویب قرار گرفت □      قرار نگرفت □

 

ردیف

نام و نام خانوادگی 

سمت

نوع

موافق / مخالف

امضاء

توضیحات

1

     

 

 

2

         

3

         

4

         

5

         

6

         






 

اصلاحات:

 

 

امضای مدیر گروه





















 

نظر شورای تحصیلات تکمیلی

 

موضوع در جلسه مورخ          تحصیلات تکمیلی با حضور اعضای ذیل مطرح و به شرح ذیل اعلام نظر می‌شود.

تصویب شد □        نیاز به اصلاح دارد □        تصویب نشد □

 

ردیف

نام و نام خانوادگی 

سمت

نوع

موافق / مخالف

امضاء

توضیحات

1

     

 

 

2

         

3

         

4

         

5

         

6

         


 

اصلاحات:

 


 

                                 امضای دبیر شورای تحصیلات تکمیلی

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها